Het perfecte cadeau voor Moederdag

Het is nooit te vroeg om al eens na te denken over wat je zou geven aan je mama voor Moederdag. De dag waarbij alle mama’s al eens graag in de bloemetjes gezet worden. Dit jaar is het Moederdag op 14 mei en wij hebben alvast een lijstje gemaakt met de allerleukste cadeaus voor jouw mama. Ideaal dus om al inspiratie op te doen voor het perfecte cadeau en zo last minute stress te vermijden.

The Classics

Met een mooie, kleurrijke bos bloemen of een lekker, uitgebreid ontbijt kan je nooit iets verkeerd doen. Ook met een persoonlijk cadeau scoor je altijd . Denk maar aan een fotoalbum, een kaartje met een lief tekstje, een juweeltje of haar favoriete parfum.

Experimenteer met de nieuwe kruiden van Santa Maria

Misschien is het ook wel leuk om de rollen eens om te draaien en je mama te verrassen met een nieuw recept. Santa Maria heeft 5 nieuwe kruiden toegevoegd aan hun World of Flavours range en ze zijn de perfecte toevoeging aan je recept. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke fajita’s met kip, paprika en quacamole. Dit is ongetwijfeld iets wat ze niet zal verwachten.

De toestellen van DOMO

DOMO heeft ook heel wat toestellen die perfect zijn om als cadeau te geven. Hieronder hebben wij alvast onze favoriete toestellen opgesomd. Voor meer informatie of om deze producten te bestellen, neem zeker een kijkje op hun website.

  • Premium haardroger
  • Automatische broodbakmachine
  • Dubbele Deli-Fryer
  • Aircooler (best verkopende)
  • Soupmaker

Greenpan

Ook het assortiment van Greenpan is ideaal om een Moederdag cadeau uit te kiezen. Hun kleurrijke keramische potten en pannen zijn de ideale touch of color voor in de keuken. Bovendien beschikken deze potten en pannen ook nog eens over een geavanceerde PFAS-vrije antiaanbaklaag. Ze zijn dus gemaakt op basis van natuurlijke materialen en bevatten geen giftige stoffen. Neem zeker een kijkje op hun website en kies je favoriete kleur uit!

Een dagje weg

Dat onze mama’s de beste zijn, moeten we je niet meer uitleggen. Ze verdienen het dus zeker om eens extra in de watten gelegd te worden. Een dagje met haar op stap gaan is dus zeker een top cadeau, waar ze ten volle zal van genieten. Nog geen inspiratie naar waar? Lees hiervoor zeker onze artikels over de favoriete hotspots van The Fuzz in Antwerpen, Brussel of Gent.

Benieuwd naar onze andere artikels? Lees dan hier zeker verder!

National No Make-up Day: omarm je natuurlijke schoonheid!
In een wereld waarin we overspoeld worden door schoonheidsidealen, filters en bewerkte …
Mama-Dochter dagje vol liefde
Er is geen betere manier om moederliefde te vieren dan door quality …
WORLD BANANA DAY
Vier World Banana Day met deze 4 heerlijke recepten!   Op 17 …