Beauty favoriet: The Ordinary

Wie een beetje van beauty en skincare houdt, heeft vast al van The Ordinary gehoord. En er is goed nieuws, want binnenkort bestel je jouw favo The Ordinary product gewoon op Zalando. Kruis 8 mei dus maar aan in je agenda!

The Ordinary kiest voor een wetenschappelijke aanpak van de huidverzorging met een altijd evoluerende collectie behandelingen, vertrouwde, doeltreffende klinische technologieën en toegankelijke prijzen.

Sinds zijn lancering in 2016 is The Ordinary snel een cultmerk geworden, dankzij de betaalbaarheid en de transparante communicatie met de klanten. The Ordinary is eigenlijk ontstaan uit onbehagen over de onduidelijkheid in de sector. “We wilden het gebrek aan integriteit rond de prijzen en de communicatie in de beautywereld aan de kaak stellen”, vertelt CEO en medestichter Nicola Kilner.

The Ordinary koos daarom voor transparantie over prijzen, ingrediënten en doeltreffendheid. Toen DECIEM het in 2016 uitbracht, dachten veel mensen dat een merk met zo eenvoudige verpakkingen en lage prijzen als ‘goedkoop’ en ‘niet doeltreffend’ zou worden beschouwd. Maar The Ordinary liet de formules voor zichzelf spreken en nu vind je de producten in menig badkamer terug!

Ben jij al fan?

De topproducten die je moet proberen:

The Ordinary Zalando

STAP 1: preparation time!

Bereid de huid voor door onzuiverheden met een reiniger te verwijderen.

Een van de favorieten hier is de Squalane Cleanser: een milde, vochtverzorgende reiniger die zowel make-up, zonneproducten als skincare verwijdert en de huid een glad, gehydrateerd gevoel geeft. Ze bevat geen zeep en is erg mild, dus geschikt voor alle huidtypes.

  • 50 ML, 9,60€ – 150ML, 20,60€ 

STAP 2: Behandelen maar

De hype rond hyaluronzuur is nog steeds groeiend, dus voor mocht je nog niet van dit wonderproductje gehoord hebben, nu is het moment! Hyaluronzuur bindt zich aan water en houdt zo de huid kreukvrij. Hierdoor voelt de huid zachter en gladder en het ziet er stralend gehydrateerd uit. Fijne lijntjes en rimpels verbeteren meteen. Tegelijkertijd versterkt het ook de buitenste huidlagen (de huidbarrière).

De versie van The Ordinary is verrijkt met vitamine B5 wat ook nog eens hydratatie bevordert. De formule is zo gemaakt dat ze aan elke verzorgingsroutine kan worden toegevoegd. Easy peasy!

  • 30 ML, 9€ – 60 ML, 15,80€

De populairste formule van The Ordinary, Niacinamide 10% + Zinc 1%, wordt wereldwijd om de twee seconden verkocht. Dit product bestrijdt onzuiverheden en congestie, terwijl zijn zink helpt tegen een vette, glanzende huid. Volgens onafhankelijke studies zou niacinamide ook doeltreffend zijn om de teint te verlichten. Dep ‘s ochtends en ‘s avonds 2-3 druppels in de huid. We want!

  • 30 ML, 6€ –  60 ML, 10,80€
The Ordinary - Zalando

STAP 3: Protect it, baby!

Eindig met een moisturizer en een zonnefilter (duh)

Deze is een olievrije, niet-vette lichtgewicht moisturizer. De formule bootst de natuurlijke vochtinbrengende factoren na die de buitenlaag van de huid beschermen en hydrateren, en geeft bij lokaal gebruik dezelfde resultaten. Met zijn eenvoud en zijn doeltreffende oppervlakkige hydratatie past dit product in de meeste huidverzorgingsroutines, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

  • 30 ML, 6,90€ – 100 ML, 14,40€

Bestel jij binnenkort The Ordinary op Zalando?

Meer lezen over skincare en beauty?

Zomer in een flesje: de leukste zomerparfums!
De zomer is in full swing! Niets leuker toch om dan je …
Zo verover jij het hart van jouw papa op Vaderdag
Op 12 juni zetten we al eens graag onze papa’s in de …
WE LOVE: de nieuwe BB crème van Erborian
Ons beauty geheim? De BB crèmes van Erborian! Het Koreaanse merk komt …
The Fuzz Faves: skincare en beauty products
Wat is voor jou hét ultieme selfcare momentje? Misschien een heerlijke douche …