Bristol brengt vakantiecollectie voor zuurpruimen met Karen François

Karen François, “die van Ik wil naar huis en Zeddis kalm” gaat in zee met Bristol. Het Belgische schoenen- en kledingmerk haakte Karen aan om haar creativiteit en droge humor. Resultaat? Een collectie die schreeuwt om vakantie … en snel weer huiswaarts keren, want het was toch niet dat. 

Instagrammable reiskoffers, badpakken (voor jong en oud, want twinning is winning), badslippers en een bucket hat met de ironische slagzin: IK WIL NAAR HUIS.

De collab tussen Karen François en Bristol komt niet geheel onverwacht. Het Belgische merk maakt trendy mode betaalbaar voor het hele gezin. Dat is ook altijd de opzet geweest van Karens eigen collectie, waarin ze met haar absurde humor van banale zaken een grappig moment maakt.

Haar succesvolle Ik wil naar huis-collectie (met oa. t-shirts en mokken) krijgt dankzij de samenwerking met Bristol nu een capsulecollectie voor de zomer. Karen ontwikkelde in nauwe samenwerking met het team van Bristol enkele nieuwe items met de gekende baseline die ze zelf moeilijker in haar eentje kon ontwikkelen. Ze keek samen met het Bristol team ook nauw toe op de kwaliteit.

Een win-win situatie want het is mooie visibiliteit voor Karen François maar ook een unieke image boost voor Bristol.

Onze favorieten?

Bristol x Karen François is vanaf 3 mei te koop in alle Bristol-winkels en online via de webshop. De prijzen gaan van 17,99 tot 89,99 euro. Wij zijn FAN! Maar daarom willen we niet perse naar huis 😉

Meer fashion artikelen lezen of gewoon terug naar de home page?

Communieseizoen: ontdek de perfecte outfits voor jouw speciale dag
Het is weer dé tijd van het jaar – de lente staat …
Internationale Vrouwendag: The sky is the limit!
‘Dream Limitless’, dat is het motto dat CKS aan alle vrouwen wil …
De ultieme holiday gift guide voor hem
Elke dag voelen we de betovering van de naderende feestdagen dichterbij komen. …
De ultieme holiday gift guide voor haar
De dagen worden stilletjes aan kouder en korter. En dat wil maar …