The Fuzz Faves: skincare en beauty products

Wat is voor jou hét ultieme selfcare momentje? Misschien een heerlijke douche met je favoriete lichaamsverzorging? Of is het je skincare routine elke avond?

Geniet je er ook van om je huid en lichaam goed te verzorgen? Maar vind je het ook moeilijk om de juiste beauty en skincare producten te kiezen? Lees dan snel verder want wij zochten het voor jou uit: ontdek The Fuzz Faves.

Aroma-Zone

Als je op zoek bent naar kwaliteitsvolle producten die ook budget- friendly zijn, dan zal Aroma- zone zeker bij jou in de smaak vallen. Het bedrijf biedt ondermeer een breed assortiment van essentiële oliën aan. Daarnaast staat Aroma- zone ook bekend om haar natuurlijke biologische beauty producten. Het aanbod varieert van producten die je meteen kan gebruiken tot producten die je kan personaliseren of zelf kan maken. De selectie van Aroma- zone is dus absoluut de moeite waard om eens uit te proberen.

Erborian

Jullie weten het intussen al: We LOVE de BB crèmes van Erborian. Het is dan ook geen verrassing dat dit merk ook een plekje heeft kunnen bemachtigen op het lijstje van The Fuzz Faves. De iconische BB crèmes en CC crèmes vormen een prachtige balans tussen make-up en huidverzorging. Wil je je graag wat meer verdiepen in deze crèmes, lees dan hier verder.

L’Occitane

Het loont de moeite om de nieuwe lijn ‘Artichaut’ van L’Occitane te ontdekken. Deze holistische collectie is op basis van artisjok en dient als lichaamsverzorging. De Artisjok Massagecrème kan je aanbrengen in combinatie met een massage die de microcirculatie stimuleert. Ontdek hoe je de crème inmasseert voor het beste resultaat, namelijk een verbetering en versteviging van het silhouet.

Wondr

Wie zeker niet mag ontbreken op het lijstje van The Fuzz Faves is het Belgisch merk: Wondr. Met dit merk kan je gedag zeggen aan overbodige en schadelijke stoffen in de producten die je dagelijks gebruikt. Daar bovenop biedt Wondr hun producten aan zonder het gebruik van plastic. Met andere woorden: Wondr is goed voor de planeet, maar ook voor je huid en haar.

Krijg je maar geen genoeg van ons beauty advice? Lees dan hier zeker verder!

National No Make-up Day: omarm je natuurlijke schoonheid!
In een wereld waarin we overspoeld worden door schoonheidsidealen, filters en bewerkte …
Mama-Dochter dagje vol liefde
Er is geen betere manier om moederliefde te vieren dan door quality …
WORLD BANANA DAY
Vier World Banana Day met deze 4 heerlijke recepten!   Op 17 …