10x kerstcadeautjes onder de €15

Nog geen Secret Santa cadeau gevonden? Heb je geen inspiratie of geen tijd om door de winkelstraten te slenteren? Wij lijstten enkele kerstcadeautjes op voor jou onder de €15.

1. Tea Box

Iedereen heeft wel een thee lover in de familie of in je vriendengroep. Deze box is hét ideale cadeau. Je kan het ook opsturen met een kaartje waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven. De thee box bevat 10 verschillende zakjes met pure of gearomatiseerde thee.

€9,95 – bit.ly/3UVXPxD

2. Tony’s Chocolonely

Chocolate is always a good idea! In deze doos Tiny Tony chocolade van Tony’s Chocolonely zitten 22 chocoladerepen in 10 verschillende smaken. Tony Chocolonely wil chocolade 100% slaafvrij maken. Ze richten zich op betere leefomstandigheden voor de boeren, bewustwording van consumenten en een verandering van de cacao-industrie.

€7,95 – http://bit.ly/3gxVhXw

3. Prosecco Pong

Nog geen cadeau voor je zus, die misschien niet zo een fan is van bier? Dan is dit een perfect alternatief!

€8,50 – http://bit.ly/3OuWtry

4. Happy Socks met kerstballen

Er gaat niets boven een mooi verpakt kerstcadeau met alle ingrediënten om samen kerst te vieren. En deze kleine past precies in de sfeer: een kerstbal gevuld met nog meer lachende balletjes op onze Jingle Smiley sokken!

€15 – http://bit.ly/3AAPYgW

5. Dobble

Dobble is een observatie – en snelheidspel waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. Voor jong en oud. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie je ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. Het belangrijkste met dit spel is dat je je amuseert!

€12,99 – http://bit.ly/3ABusbN

6. Bamboe rietjes

Voor de milieuliefhebbers in je familie of vriendengroep kan je met dit cadeau zeker scoren. Deze rietjes zijn gemaakt van natuurlijke bamboe en kunnen steeds opnieuw gebruikt worden. Bovendien zien ze er hartstikke stylish uit in je zelf gemixte cocktail.

€9,95 – http://bit.ly/3Vjz9Pq

7. Gimber

Met dit cadeau scoor je altijd. Voor familieleden of vrienden die alcohol of geen alcohol drinken. Gimber kan je gebruiken in cocktails en mocktails.

€14 – http://bit.ly/3ACnTG9

8. Gadget 30 Days Self-Care Challenge

Voor jezelf zorgen is geen luxe maar een noodzaak voor je mentale en fysieke welzijn. Het gaat erom momenten voor jezelf te creëren, zonder excuses, ondanks de drukte van de dag. Je realiseert je al heel snel dat dit geenszins tijdverspilling is, maar integendeel een winst van vitaliteit, geluk en liefde. 

€9,95 – http://bit.ly/3tRxmFI

9. Pixi – Glow Glycolic Boost

Wil je iemand verwennen? Dan is deze 3-pack van Pixi wat je nodig hebt. Deze sheet maskers bevatten een hoge concentratie van door experten gecureerde ingrediënten die zorgen voor onmiddellijke resultaten! Het GLOW Glycolic Boost sheet masker voedt en verheldert de huid meteen.

€12 – https://bit.ly/3VaBM6o

10. Hippie Painted Candle Set

Deze kaarsen zijn echt te cute! Je hebt ze in nog veel meer verschillende kleuren en met andere handgeverfde prints.

€14 – http://bit.ly/3UZK4Ov