Fall beauty starter pack

Update je schoonheidsroutine tijdens de seizoenswisseling

Nu we afscheid nemen van dat heerlijke, warme zomerweer, is het tijd om ons voor te bereiden op de herfst. Tijdens deze weersverandering moet ook de manier waarop je je huid behandelt worden aangepast. Trek je zachte truien aan, neem een kop warme chocolademelk en maak je klaar voor een avondje me-time met onze huidverzorgingsgids. Hier zijn enkele tips en productaanbevelingen om je huidverzorgingsroutine met succes over te zetten van de zomer naar de herfst.


Herfstgeuren

Naar buiten gaan en de heerlijke geuren van de herfst ruiken. Wie houdt er niet van een beetje appelkaneel, sandelhout of pompoenkruid? Het Franse parfumhuis Roger&Gallet ontspant en verkwikt met een collectie van acht Eaux Parfumées Bienfaisantes. De parfums zijn verrijkt met plantenextracten met ontspannende of verkwikkende eigenschappen, waardoor ze voor gemiddeld 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Stap in een zintuiglijke wereld vol verfijnde geuren uit de natuur.

Het parfum Bois D’orange is perfect voor deze herfst. Fris sinaasappelhout mengt zich met sensuele patchoeli voor een verkwikkende sensatie. Houdt u van een meer verfijnde geur, dan is de Feuille de Thé wat u nodig heeft. Intense zwarte Ceylon thee gecombineerd met frisse citroen kalmeert de geest. Een geur die troost als een dampend kopje thee met bergamot.

Behandel je huid

De gure herfstwind, de lagere luchtvochtigheid en de hogere verwarming binnenshuis betekenen dat uw huid andere behoeften heeft. De belangrijkste? Hydrateren, hydrateren, hydrateren! Perfect voor de droge huid is de cosmetische balsem Le remède van L’Occitane.

Een veelzijdige balsem om de gevoelige huid te voeden, te beschermen en te kalmeren. Zorgt ervoor dat u en uw huid zich beter voelen, in elke situatie. Een 100% natuurlijke balsem-in-olie met 4 iconische ingrediënten van L’Occitane: immortelle, amandel, lavendel en karitéboter. Ideaal om droge plekken te voeden, de huid te beschermen tegen kou en wind, lichte irritaties door een droge huid te verzachten.

Haarverlies en gespleten punten

De bladeren beginnen van de bomen te vallen en dit seizoensgebonden verlies gebeurt ook met onze mooie strandgolven. Het is een van die momenten waarop je je afvraagt hoeveel haaruitval normaal is en of je uiteindelijk kaal zult worden. Geen nood, wij hebben de perfecte oplossing voor u! Phyto is een Frans merk dat een nieuwe, gerichte reeks van 3 anti-haaruitval behandelingen heeft geproduceerd op basis van het gebruik van een nieuw plantaardig ingrediënt.

Reactiehaaruitval wordt gekenmerkt door plotselinge en massale haaruitval. Dit wordt veroorzaakt door seizoenswisselingen, een bijzondere gebeurtenis die gepaard gaat met veel stress, een dieet of een bevalling. Het ideale ritueel om deze haaruitval te voorkomen en te overwinnen is het gebruik van de Phytocyane in combinatie met Phytophanère vitaminen en een van de Phyto shampoos en conditioner.

Zwak immuunsysteem

Een gezonde huid begint van binnenuit. Voel je goed, zie er goed uit. Een verzwakt immuunsysteem beïnvloedt alle aspecten van het leven, wat vooral tijdens de herfst kan gebeuren. Door de verminderde dagelijkse dosis natuurlijk licht, kan Ganō uw lichtpuntje van de dag zijn. Ganō Cannabinoïden verbindt zich met een lichaamseigen systeem en brengt onze organen, zenuwstelsel en immuunsysteem in balans. De cannabinoïden gevonden in de (omstreden) plant Cannabis Sativa L. verbinden zich met dit systeem; neutraliseren excessen en herstellen het evenwicht. Ganō’s HAPPINESS olie stimuleert een opbeurend gevoel en bestrijdt neerslachtigheid en negatieve emoties. Gebruik deze olie dagelijks en combineer hem met een van de andere oliën of een van de 100% natuurlijke cannabis kaarsen om volop te genieten van je me-time.

10x kerstcadeautjes onder de €15
Nog geen Secret Santa cadeau gevonden? Heb je geen inspiratie of geen …
5 redenen waarom dry body brushing goed is voor jou
Waarom hebben we elke morgen en elke avond een uitgebreide skin care …
5 TikTok-Trendy make-up products van het moment
Skintint – Essence Laat je betoveren door deze hydraterende skintint die een …
Beauty favoriet: The Ordinary
Wie een beetje van beauty en skincare houdt, heeft vast al van …