NIEUW: Tarte à Moi stelt de Merveilleux à deux voor!

Let me be your Valentine

Het Belgische patisseriemerk Tarte à Moi schept al 5 jaar lang plezier. Voor alle gelegenheden is er een passend taartje van Tarte à Moi, dit jaar ook voor Valentijn. Aangezien we in februari de taal van de liefde nog iets luider spreken en een zalige zoetigheid niet kan ontbreken in deze periode, presenteert Tarte à Moi de Merveilleux à deux.

Match made in heaven

De Merveilleux combineert de zoete witte chocolade met de zure toets van frambozen. Deze liggen op een bedje van meringue met daartussen opgeklopte mascarpone. Frambozen mogen op het zoetste feest van het jaar niet ontbreken en kan je terugvinden in de Merveilleux. De finishing touch is de witte en rode chocoladedecoratie, die je deelt met je liefste, of niet 😉

De Merveilleux à deux (2 personen) is vanaf donderdag 03/02 exclusief bij Delhaize te verkrijgen voor 4,99 euro. Je kan hem ook bestellen in de webshop van Tarte à Moi en daarna gaan oppikken in jouw Delhaize-winkel naar keuze. Als je voor 14u bestelt, ligt jouw bestelling de volgende ochtend op jou te wachten in de gekozen Delhaize-winkel.