Mode must haves zomer ’23

De temperaturen stijgen, het zonnetje is al meer van de partij en de zomer komt eraan. Tijd dus om die winterkleren op te bergen en je zomerkleren weer boven te halen. Want wees nu eerlijk, de winter heeft lang genoeg geduurd. Maar wat zijn de nieuwe mode must haves van de zomer nu en met welke look ga ik zeker scoren?

Wij zetten graag 10 must have mode items in de kijker voor deze zomer. De perfecte items om toe te voegen aan je kleerkast. Zo ben je helemaal voorbereid om op reis te vertrekken of om naar je favoriete festival te gaan.

1. Witte T-shirt

Een witte T-shirt past bij alles en is makkelijk te combineren met verschillende items. Een echte must have dus voor in je kleerkast!

2. Jeans jas

De perfecte jas voor in de zomer is toch wel een jeans jas. Het is weer helemaal in en je kan het combineren op zowel een broek, jurk of rok.

3. Boyfriend jeans

Boyfriend jeans is de jeansbroek voor in de zomer te dragen. Het is zit los, het is heel casual en bovendien zit het ook nog eens heel gemakkelijk.

https://www.pinterest.com/pin/787778159839683799/

4. Shirt-dress

Het is simpel, maar je bent toch meteen gekleed en klaar om te vertrekken. Met de juiste accessoires maak je de outfit helemaal af.

5. Midi-rok

Combineer je midi-rok overdag met een T-shirt of bloes en wanneer het frisser wordt in de avond kan je er een pull of jas boven aan doen. Ideaal dus!

6. Lange jurk

De zomer must have bij uitstek voor vrouwen is toch wel een lange jurk. Het is perfect voor elke gelegenheid en ze geven je die moeiteloze, maar toch trendy look.

7. Sandalen

Sandalen en slippers zijn de ideale zomerschoenen, het is comfortabel en toch zeer elegant.

8. Grote handtas

Grote handtassen zijn zeer praktisch en de laatste tijd worden meer en meer celebrities gespot met één. Het is dan ook geen verrassing dat dit een grote trend zal zijn deze zomer. Daarnaast zijn ze ook een opvallend accessoire dat de outfit compleet kan maken.

9. Ballerina’s

Ballerina’s kan je met veel verschillende outfits dragen, van casual tot formeel. Bovendien zijn ze ook nog eens heel stijlvol!

10. Strooien hoed

Ze bieden ons bescherming tegen de zon en ze zien er nog eens heel modieus uit ook. Het ideale accessoire dus voor deze zomer!

Zin gekregen om meer te lezen? Lees dan zeker ook onze andere artikelen op The Fuzz.

Verkoelende creaties: Homemade ijsjes zonder ijsmachine!
Verfrissing is slechts een paar ingrediënten en een paar eenvoudige stappen verwijderd! …
Een nieuwe look voor Garden Gourmet
Ben je ook fan van lekkere vleesvervangers? Dan heb je vast al …
The Fuzz: Ghent’s Bucketlist – Food, Brunch & Drinks
Op zoek naar meer dan de standaard toeristische route? Ontdek de verborgen …