Start je lenteschoonmaak met deze handige DOMO toestellen

Bijna lente, yes! De temperaturen nemen geleidelijk toe en de natuur wordt opnieuw een stukje mooier. Het is welbekend dat veel Belgen in deze periode hun huis ‘ondersteboven’ halen voor die zogenaamde lenteschoonmaak. Begin jij ook al te zuchten of te stressen als je dit hoort? Keep calm en laat je helpen door volgende toestellen van DOMO, die deze klus voor jou een stuk vlotter laten verlopen.

Handstofzuiger DO238S

We hebben allemaal wel van die plekjes die er -zonder dat we het zelf beseffen- snel een beetje slordig bij liggen. Denk aan jouw bureau, die kruimels verzamelt van een vluchtige snack tussen het werk door. Of de auto, de verzamelplek van rondslingerende spullen te midden van je verplaatsingen. Op deze plekken komt de DOMO My Vac handstofzuiger (DO238S) zeker van pas. Met een batterij van 7,2 V kun je na 2,5 uur opladen de mini stofzuiger zo’n 12 minuten snoerloos gebruiken. Het bevat een HEPA H10 filtersysteem met verwijderbare filters uit het transparante stofreservoir voor een eenvoudige reiniging. Deze stofzuiger in handformaat is makkelijk mee te nemen of op te bergen en bevat naast de oplaadkabel en adaptor ook een 2-in-1 stofborstel. Met deze handstofzuiger maak je komaf met kruimels, stofdeeltjes… op de moeilijkste plaatsen.

DOMO Handstofzuiger My Vac DO238S, aanbevolen verkoopsprijs: € 59,95

Vloerreiniger DO235SW

Vloeren reinigen met een dweil en aftrekker is the old-fashioned way, anno 2022 gebeurt ook dit taakje volledig elektrisch. DOMO’s vloerreiniger (DO235SW) met een vermogen van 14,4 V vraagt 4 à 5 uur de tijd om op te laden, waarna je vervolgens wel 30 minuten snoerloos aan het dweilen kan. Dit apparaat is geschikt voor zowel zachte als harde vloeren en je reinigt er ook perfect de meer kwetsbare ondergronden -zoals parket of laminaat- mee. De vloerreiniger bevat twee reservoirs, eentje voor zuiver- (350 ml) en bevuild water (180 ml). Deze manier van dweilen bespaart daarmee ook 90% meer water in vergelijking met traditionele reinigingsmethodes. Dankzij de sta-basis berg je dit toestel netjes op en met de erg wendbare vloerkop bereik je vlotjes de moeilijkste plaatsen van de kamer. Nog een grote plus hierbij is dat de vloerreiniger een zelfreinigingsfunctie heeft, zo blijft naast jouw vloer ook het toestel zelf spik en span.

DOMO Vloerreiniger DO235SW, aanbevolen verkoopsprijs: € 199,95

Vloerreiniger DO236SW

Wil je de luxueuse manier om jouw vloer te dweilen nog uitbreiden? Ook daarvoor heeft DOMO uiteraard iets in petto. Nogmaals een vloerreiniger (DO236SW), maar dit keer met een hoger batterijvermogen van 21,6 volt waarbij dit toestel naast elektrisch dweilen in diezelfde beweging ook stofzuigt. Na 4 uur opladen ben je snoerloos goed voor oppervlakten van 60m² groot en een duur van ongeveer 20 minuten. Het resultaat droogt snel en is te gebruiken op zowel harde- als kwetsbare vloeren. De reservoirs zijn iets groter, namelijk 400 ml voor zuiver water en 350 ml voor vuil. Ook dit toestel is, om jou nog beter van dienst te zijn, uitgerust met een zelfreinigingsfunctie en opbergbasis. Dankzij de unieke, roterende rollerborstel van deze vloerreiniger is jouw huis voortaan in no time gestofzuigd én gedweild dankzij één draadloos toestel. Bovendien verbruik je 90% minder water dan bij de traditionele reinigingsmethodes.

DOMO Vloerreiniger DO236SW, aanbevolen verkoopsprijs: € 299,00

Steelstofzuigers DO217SV

Hou je het stofzuigen toch liever gescheiden van het dweilen of heb je tapijten? Uiteraard kan je hiervoor ook terecht bij het gamma van DOMO voor hun 2-in-1 wendbare steelstofzuiger (DO217SV) met uitneembare kruimelzuiger. De stofzuiger heeft een krachtig cycloonsysteem met 14,4 volt Lithium-Ion batterij voor een gebruik van ruim 45 minuten na een 4 à 6 uur opladen. Het apparaat heeft twee snelheden, een reservoir van 0,5 l en de borstelkop bevat led verlichting om de zichtbaarheid van de vuildeeltjes op de vloer te vergroten. De stofzuiger komt met een oplaadstation, accessoires en is door de plooibare steel compact op te bergen.

DOMO Steelstofzuigers DO217SV, aanbevolen verkoopsprijs: € 129,95

Steelstofzuigers DO2035SV

Mag het nog iets meer zijn? Ook bij de steelstofzuigers heeft DOMO een innoverend toestel (DO2035SV), te beginnen met opnieuw een betere batterij capaciteit (25,2 V). Dit geavanceerd cycloonsysteem uit zich in een hoge zuigkracht (van 20 kilopascal) dankzij de (350 watt) sterke motor voor een stoffiltratie van wel 80 000 toeren per minuut. Net als voorgaande stofzuiger met led verlichting, 2 snelheden en snoerloos zo’n 45 minuten te gebruiken. Ook demonteerbaar tot handstofzuiger en om het reservoir makkelijk te legen of de filter te vervangen. Dit toestel geeft de batterijstatus weer, is extreem wendbaar en heeft als accesoires een kierenzuiger, stofborstel en muurbevestiging.

DOMO Steelstofzuigers DO217SV, aanbevolen verkoopsprijs: € 219,95