5 TikTok-Trendy make-up products van het moment

Skintint – Essence

Laat je betoveren door deze hydraterende skintint die een prachtige lichte tot medium dekking biedt. Het beste van alles? De skintint is verrijkt met SPF 30 voor die essentiële zonbescherming.

Ontdek een wereld van inclusiviteit, want deze skintint is er voor iedereen, ongeacht jouw huidskleur. Kies uit maar liefst 16 verschillende tinten, zodat je zeker de perfecte match vindt die jouw huid laat stralen!

Deze geweldige skintint is gemakkelijk te vinden bij Kruidvat of online.

Baby Got Blush – Essence

Deze geweldige blush is verkrijgbaar in zowel stick als vloeibare vorm, je kan dus het product kiezen waar jij de voorkeur aan geeft. Beide varianten zijn ontzettend populair en vliegen de winkels en webshops uit!

Een extra pluspunt is het feit dat de blushes enorm budgetvriendelijk zijn, je moet ze dus zeker eens uitproberen!


Pink Honey Lipstick – Clinique

Na het enorme succes van de Black Honey lipstick is het tijd voor een lente-zomer variant! Deze prachtige roze tint is perfect voor alle huidtypes.

De textuur lijkt op een balsem die je gemakkelijk in laagjes kunt aanbrengen. Het transparante pigment versmelt met de unieke, natuurlijke tint van je lippen om iets te creëren dat alleen van jou is. Puur, glanzend.

Cheek pop blush – Clinique

Ontdek de betoverende Pink Honey Pop blush, geïnspireerd op de nieuwe Pink Honey lipstick van Clinique! Deze langhoudende blush is gemakkelijk op te bouwen voor een heldere tint die de hele dag blijft zitten.

Als je dol bent op de “peach-make-up trend”, dan is de Peach Pop kleur een must-have!

Deze nieuwe blush is verkrijgbaar in maar liefst 19 prachtige kleuren, dus er is zeker een tint die perfect bij jou past!

Pink Honey Pop Blush & Peach Pop Blush

Fruity Lip Oils – Gisou

Ontdek de nieuwste sensatie van Gisou: drie verrukkelijke honey infused lip oils. Deze lipoliën zijn doordrenkt met een heerlijke fruitige geur en een sappige tint, geïnspireerd door de wereld van honingbijen.

De ultrahydraterende formule bestaat voor meer dan 97% uit natuurlijke ingrediënten en laat je lippen stralen met een onweerstaanbare glans.

Let op! Voor deze lip olie betaal je 28 euro.

Zin in meer beauty gerelateerde artikels van ons? Klik hier!