Tenniscore: De trendy revival van tennisstijl

Tenniscore is dé trend van het moment, mede dankzij de film Challengers. Deze lifestyle brengt de verfijnde aesthetic van de tennisbaan naar de alledaagse mode, met iconische looks en stijlvolle sportkleding.

De Essentie van Tenniscore

Tenniscore draait om het integreren van klassieke tennisstijlen in je dagelijkse garderobe. Denk aan plissé rokjes, polo shirts en retro sportschoenen. Deze stijl combineert sportiviteit met elegantie en een vleugje nostalgie.

Miu Miu Tennis Club

Miu Miu heeft deze trend naar een hoger niveau getild met hun Miu Miu Tennis Club collectie. Deze lijn is een perfecte mix van sportieve verfijning en high-fashion. Met luxe stoffen en opvallende details, brengt Miu Miu een moderne twist aan de traditionele tennisoutfits.

Check zeker eens hun website om meer van dit geweldig concept te checken!

Must-have items

  • Plissé Rokken: Iconisch en veelzijdig, perfect te combineren met een eenvoudig t-shirt of een sportieve top.
  • Polo Shirts: Klassiek en chic, ideaal voor zowel op de baan als daarbuiten.
  • Witte Sneakers: Comfortabel en stijlvol, een must-have voor elke tenniscore garderobe.
  • Sweatbands: Voeg een retro touch toe aan je outfit.
  • Kleurenpalet: Kies voor klassieke witte tinten gemengd met pastelkleuren, blauw en groen doen het hierbij erg goed! De kleur rood komt ook steeds meer en meer voor.

Waarom Tenniscore?

Deze trend biedt een frisse en elegante look die moeiteloos overgaat van sport naar casual chique. Het benadrukt een actieve levensstijl terwijl het trouw blijft aan klassieke modetradities.

Of je nu een tennisliefhebber bent of gewoon houdt van de stijlvolle, schone lijnen van de tennisoutfits, tenniscore is een trend die je niet wilt missen. Voeg een paar key pieces toe aan je garderobe en embrace de tennisstijl met flair en zelfvertrouwen!

Zin in meer lifetsyle-artikels? Klik hier!