Met JBC supporter je voor jouw favoriete WK-voetbalploeg in een personaliseerbare sweater

Nog héél even aftellen en er daalt weer voetbalgekte neer over het hele land. Het Wereldkampioenschap voetbal wordt afgetrapt op 20 november in Qatar en Belgische modeketen JBC zorgt voor een warme, gepaste outfit voor jong en oud. Supporteren voor de Rode Duivels kan dit jaar in shirts met bijhorende muts, sjaal en trui. Bovendien voorziet JBC ook een passende look voor voetbalfanaten die een ander land een hart onder de riem willen steken. Dankzij de Studio Unique-collectie voeg je niet alleen je eigen naam maar ook je favoriete land toe aan je voetbalsweater.


Het WK voetbal vormt voor vele families een lichtpunt in de komende winterperiode. Dankzij de JBC WK-collectie kan je nu al in de sfeer komen. Het Belgisch familiebedrijf lanceert namelijk een collectie van voetbalshirts, gemaakt van gerecycleerd polyester. Naast de shirts voorziet JBC ook winterse accessoires zoals mutsen en sjaals met je eigen naam, voor wie de koudere temperaturen trotseert om op een groot scherm de Duivels te volgen. Toch liever thuis in de zetel? De onesie in teddymateriaal zorgt voor extra gezelligheid. En de duivelse oortjes mogen hier natuurlijk niet ontbreken.

Als familiebedrijf bij uitstek, is het voor JBC erg belangrijk dat elk gezin kan supporteren in de gepaste outfits. De Belgische retailer brengt daarom voor het eerst personaliseerbare truien uit waarmee iedere voetbalfanaat zijn of haar liefde kan tonen voor hun favoriete land. Meejuichen voor de Rode Duivels maar zie je toch graag de nationale Portugese ploeg winnen? Combineer de tricolore muts met de gepersonaliseerde trui.

Praktisch

De collectie is vanaf nu beschikbaar in JBC-winkels en op de webshop.

Prijzen variëren tussen €7,5 en €34,95. 

Supporter je mee? Of liever nog wat andere artikels lezen? Check snel deze toffe posts:

The Fuzz: Ghent’s Bucketlist – Food, Brunch & Drinks
Op zoek naar meer dan de standaard toeristische route? Ontdek de verborgen …
5 TikTok-Trendy beauty-products van het moment
Soft Pinch Luminous Powder Blush – Rare beauty Ontdek de magie van …