Gent kreeg er onlangs een nieuwe hotspot bij: Barouche! Al mogen we er helaas nog niet gaan eten, we kunnen wel al genieten van takeaway en delivery van de lekkerste pitta’s die we ooit proefden. En nee, dat was niet in de vroege uurtjes in de Overpoort 😉
Menig onder ons denken direct aan uitgaan, een vettige hap, katerfood,… als ze pitta horen, maar daar is bij Barouche helemaal geen sprake van. In hun eigen woorden: “We serve the tastiest, homemade pocket bread filled with the finest ingredients”. Ideaal als lunch in het zonnetje of voor een snel en lekker avondmaal.
De broodjes worden in de Barouche oven in Gent vers gebakken. Elke dag opnieuw maken de chefs vers deeg (met soms een klein beetje honing) die daarna in de oven geschoven wordt om food lovers te overtuigen met super tasty en lekkere broodjes vol verse, kwalitatieve en lekkere ingrediënten.
Wat vond het The Fuzz team?
Onlangs bestelde het The Fuzz team een selectie van hun pitta’s (via UberEats) en het moet gezegd: overheerlijk, méér dan genoeg én overheerlijk! Vooral die mango-curry saus: wauw! Wij zijn alvast benieuwd naar al hun andere maaltijden zoals de platters! Yum!
Ondertussen zijn al onze vrienden ook al helemaal overtuigd, dus waar wacht jij nog op?
Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website. Of begin alvast te watertanden bij deze Instagram posts van Barouche…
Smakelijk!
Meer food artikelen lezen? Deze posts zijn echt iets voor jou: