De perfecte geur voor elke ruimte: Culti Milano

Geuren hebben een enorme invloed op onze gemoedstoestand en voor ieder moment bestaat er wel een geschikte geur. Maar wist je ook dat er voor iedere ruimte in jouw huis een passende geur bestaat?

Culti Milano is een Italiaans merk dat zijn natuurlijke parfums koppelt aan verschillende ruimtes in je woning. Ze streven ernaar om unieke parfums te creëren met weinig ingrediënten, waarbij één ingrediënt de leiding neemt en vergezeld wordt door een handvol andere, die het accentueren of verzachten.

Bovendien passen de huisparfums in ieder interieur met hun minimalistisch, maar elegant design. De glazen flessen hebben een dop van natuurlijk esdoornhout en zijn gevuld met rotan stokjes. Fancy!

Helemaal overtuigd en sta je te popelen om de geuren uit te proberen? Gebruik dan onze kortingscode thefuzz2021 voor 15% korting. Enjoy!

Home office: Mountain

De corona-crisis heeft velen onder ons verplicht om van thuis uit te werken. Na ons bureau al te hebben opgeleukt met allerlei bureauaccessoires, ontbreekt enkel nog de juiste geur. Het houterige parfum ‘Mountain’ is hier uitermate geschikt voor. Denk aan warme houtblokken in de open haard die een licht balsamico-achtige, bijna oriëntaals aroma verspreiden. Je focus schiet meteen de hoogte in!  

Je productiviteit naar ongekende hoogtes tillen en terwijl je home office upgraden? Kies dan voor de espressomachine van Domo. Dit stijlvol koffieapparaat maakt lekkere espresso, koffie, latte, cappuccino en zelfs thee in no time! Maak je nieuwe aankoop af met een koffiewarmer van Smart-Cup om je koffie altijd goed warm te houden.

Culti Milano Mountain beschikbaar via de website van diffuse.be
Koffiewarmer van Smart-Cup via bol.com

Badkamer: Aqqua

Soms zegt een naam meer dan duizend woorden ?. Het perfecte huisparfum voor op jouw badkamer is uiteraard Aqqua. Citrusgeuren vermengd met specerijen en aromatische kruiden worden aangevuld met amber en houtachtige tonen om na een lange dag helemaal tot rust te komen. Amber heeft bovendien een relaxerend effect op het lichaam, waardoor het angstige gevoelens gaat minimaliseren.

Je kan je badkamer helemaal omtoveren in een oase van rust met een badplank van Acaza. Er is plaats voor een tablet, een boek en zelfs een glaasje wijn om je self-care routine helemaal compleet te maken.

Culti Milano Aqqua

Badplank Acaza beschikbaar via bol.com

Slaapkamer: Tessuto

In de slaapkamer kies je beter voor een lichte, fijne geur. Tessuto doet je onmiddellijk denken aan eindeloze katoenvelden en frisgewassen linnen. De unieke geur is gecreëerd in Como en bestaat uit ingrediënten als bergamot, cassisbloemen en katoenbladeren, die leiden tot een hart van olijf, jasmijn en geranium. Uit onderzoek van Harvard University blijkt bovendien dat jasmijn ervoor zorgt dat je sneller de slaap kan vatten én dat je beter gaat doorslapen. Bye bye slapeloze nachten! 

De volgende ochtend zonder zorgen rustig wakker worden? Ruil je klassieke wekker in voor een Wake-up Light van Philips. Je begint jouw dag makkelijker, frisser en met meer energie omdat je op een natuurlijkere manier ontwaakt. Aanrader!

Culti Milano Tessuto


Wake-up Light Philips beschikbaar via CoolBlue

Keuken: Thé

Op zoek naar een huisparfum met florale facetten? Thé is gecreëerd met als doel jou helemaal ontspannen én gelukkig te maken tijdens het kokkerellen. De geur bevat sencha thee, guaiac hout en bergamot, een klassieker in de parfumindustrie.

Bergamot heeft een kalmerende en ontspannende werking, en helpt daarbovenop met het losmaken van geluksgevoelens. Enkel nog maar gelukkige gezichten in de keuken vanaf nu!

Pimp je keuken met de flashy broodrooster van SMEG. Het apparaat heeft extra brede sleuven én een bagelfunctie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar roze is zonder twijfel onze favoriet!

Culti Milano Thé

Living: Fuoco

Mag het gerust wat funky zijn voor jou? Kleed jouw living in met de oriëntaalse en spicy geur Fuoco. Sinaasappel, citroen, roos, patchoeli en kruidnagel zorgen voor deze heerlijke gedurfde combinatie. Jouw living is vanaf nu the place to be!

Combineer met een toffe kunstplant van IKEA. De huidige kunstplanten zijn niet meer te onderscheiden van de echte versie en maken je interieur meteen wat frisser. Ideaal als je geen groene vingers hebt!

Culti Milano Fuoco
FEJKA Plant van IKEA

Home spa: Mareminerale

Gezegend met een home spa, sauna of jacuzzi? Kom helemaal tot rust met het parfum Mareminerale. De geur bevat marine facetten en aangezien het hoofdingrediënt minerale muskus is, lijkt de zee nooit ver weg. 

Wie (home) spa zegt, denkt meteen aan überzachte, grote badjassen. Maak jouw wellness at home look af met de zachte badjassen van ZARA Home.

Culti Milano Mareminerale


Zachte badjas beschikbaar via ZARA Home

Alle Culti Milano geuren zijn beschikbaar in 100ml (€36,00) en 250ml (€56,00) via https://diffuse.be Gebruik onze kortingscode thefuzz2021 voor 15% korting. Enjoy!