Naar zee? Boek gemakkelijk via Kustweb!

Kustweb.be is een platform dat huurappartementen, studio’s en vakantiewoningen aan de Belgische kust verenigt. De site start met een aanbod van een 1000-tal panden verspreid over de hele Belgische kust. Of je nu op zoek bent naar een studio voor een weekendje De Panne of naar een appartement voor een week in het mondaine Knokke-Zoute, je vindt op Kustweb.be in één muisklik een verblijf op jouw maat.

Na een succesvolle carrière als Marketing & Sales Director in de cosmetica- en voedingssector voelde Julie van der Hooft de drive om haar eigen onderneming op de rails te zetten. Julie groeide zelf op aan de Belgische kust. Julie: “Ik verhuisde nadien naar regio Gent, maar de kust bleef me altijd nauw aan het hart liggen. Mijn broer heeft een restaurant in Knokke en we hebben er een appartement dat we ook te huur aanbieden.”

Julie Van der Hooft
Julie van der Hooft – oprichter Kustweb

“Er is veel vraag naar huuraccommodaties aan de kust, zeker nu heel wat mensen een vakantie in eigen land plannen. De verhuuragenda voor ons appartement is altijd snel gevuld en vaak polsen kandidaat-huurders of we andere panden kunnen aanraden. Omdat het aanbod aan de kust versnipperd is over verschillende websites zoals Airbnb, Booking.com en allerhande immosites, is het niet zo eenvoudig om een studio, appartement of vakantiewoning te vinden.”

Makkelijk vakantieverblijf (ver)huren aan de kust

Kustweb.be wil die zoektocht voortaan veel makkelijker maken. De site groepeert de accommodaties te huur aan de Belgische kust en slaat zo de brug tussen huurders en verhuurders. Wie op zoek is naar een verblijf aan zee in een studio, appartement of woning, selecteert de gewenste locatie, de periode en het aantal gasten, en krijgt in één muisklik meteen een overzicht van de beschikbare panden. Je keuze gemaakt? Dan klik je op de button ‘reserveer hier’ en neem je zo rechtstreeks contact op met de verhuurder.

Hart voor kusttoerisme en vrouwelijk ondernemerschap

Julie: “Ik heb altijd een groot hart gehad voor kusttoerisme. Door corona ontdekken steeds meer mensen de mooie plekjes in eigen land, en terecht! Bij Kustweb.be passen alle puzzelstukjes in elkaar: mijn drive om zelf te ondernemen, mijn liefde voor de Belgische kust én mijn zin om vrouwelijk ondernemerschap te steunen. Ik zet dit project op met de hulp van een netwerk van andere vrouwelijke ondernemers en freelancers. Samen willen we iedereen de weg helpen te vinden naar ‘onze’ kust.” Gedaan met vakantiekeuzestress …

Surf naar www.kustweb.be.

Laat de zomer aan zee maar beginnen! (nu alleen nog duimen voor mooi zomerweer!)

Hotspots ontdekken? Check dan zeker deze artikelen!

The Fuzz: Ghent’s Bucketlist – Food, Brunch & Drinks
Op zoek naar meer dan de standaard toeristische route? Ontdek de verborgen …
The Fuzz: Ghent’s Bucketlist – Activities
Tired of Tripadvisor? We’ve got you covered!   Ben jij ook helemaal …
Haverlijk genieten: the new hotspot in town – Oats Day Long #2
Goed nieuws voor alle havermout-lovers, want de geliefde havermout bar Oats Day …
De leukste kerstmarkten van België
"It's beginning to look a lot like Christmas!" De magie komt weer …