La Lorraine Spaaractie voor een verfrissend zomerkamp

Het is mei en hoewel de temperaturen voorlopig nog niet echt de lucht in gaan, mogen we ons stilletjes wel gaan voorbereiden op de zomer en op dat langverwachte zomerkamp waar de kleinsten al maanden op wachten. Wel, The Fuzz komt met goed nieuws: dankzij de La Lorraine spaaractie kan je gratis sandwichen op kamp eten en ook kans maken op heel wat waterpret. Hoe? Lees zeker verder!

La Lorraine organiseert een spaaractie voor jeugdverenigingen waarbij zij codes kunnen sparen op elk pak La Lorraine botersandwichkes. Per 6 codes krijgt de vereniging een gratis pak sandwiches om op kamp te vertrekken, maar de verenigingen die het meeste codes sparen, kunnen super coole prijzen voor hun kamp winnen. De 3 verenigingen die het meest aantal codes gespaard hebben krijgen een spectaculaire verfrissing op hun kampplaats, plus nog een grote La Lorraine picknick erbovenop! Maar dat is nog niet alles, de 3 beste individuele spaarders maken ook nog eens kans op één jaar gratis La Lorraine sandwiches. Kortom, er valt heel wat te winnen! De vereniging spaart aan de hand van codes die ze gedoneerd krijgen van leden, mama’s en papa’s, oma’s en opa’s en beste vrienden en meer. Laat die warme zomer maar komen!

La Lorraine spaaractie

Zijn die verenigingen bij jou in de buurt nog niet op de hoogte? Laat hen weten dat ze zich hier kunnen registreren om kans te maken en de uitdaging aan te gaan!

Een parcours dat start met een gesjorde glijbaan, obstakels, waterpistolen en ballonnen? Lijkt dit echt iets voor dochter of zoon? Moedig hun vereniging aan om deel te nemen aan de wedstrijd!

Geen kinderen die in een jeugdbeweging zitten? Geen probleem! The Fuzz maakte een lijstje met kunstige tips voor jou en de kinderen.